Sponsors

Hoofdsponsors

1sforz 2016Teamshirt SforZ Sports levert hoogwaardige bedrukte sportkleding. Naast gepersonaliseerde fietskleding voor particulieren, teams, clubs levert SforZ Sports ook bedrukte kleding voor een tal van andere sporten. Voor het seizoen 2016 zal SforZ Sports wederom de kleding verzorgen voor het SforZ Racing Team. Het team zal in 2016 o.a. rijden met het geheel nieuwe prestige shirt.
 canyon

Onze fietsen horen bij de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit wordt in talrijke fietsvaktijdschriften bevestigd. Met regelmaat testen ze anoniem de kwaliteit van de service en het advies van fietsverzenders. Het resultaat: wij behalen telkens weer een hoge plaats op de ranglijsten en onze testoverwinningen onderstrepen de buitengewone kwaliteit van Canyon.

 

Subsponsors / Official Suppliers

PowerBar

NutriSense Nederland zal SforZ Racing Team voorzien van Powerbar sportvoeding.
In de bekende gele bidons zullen de laatste ontwikkelingen van Powerbar op het gebied van sportvoeding te vinden zijn.

ivan

Ivan's Woordwork zal SforZ Racing Team financieel ondersteunen.

continental Deze grote bandenfabrikant is een begrip binnen de MTB wereld. Met hun Black Chili compound en soepele karkassen slepen ze moeiteloos de prijzen binnen. Het team zal het komende seizoen rijden op voornamelijk de X-King en RaceKing met de 29x2.2 afmeting. 

160x600